ben je adviseur en wil je uwkluis ook voor jouw relaties gebruiken?

hoe werkt uwkluis voor jou?

Met het klantportaal uwkluis kun je zicht houden op de actuele data van je klanten. Ook documentverzoeken verlopen vlot en overzichtelijk via het klantportaal. Dankzij een koppeling met  meerdere softwarepakketten kun je snel en eenvoudig updates versturen en zorgen wij regelmatig voor meldingen over wetswijzigingen en verbeterpunten.  

veelgestelde vragen

wie is uwkluis?

uwkluis is onderdeel van het bedrijf Holland Financial Business Group (HFBG). HFBG is onder andere bekend van de Nationale Hypotheekbond. De software wordt ontwikkeld en onderhouden door dit bedrijf.

wat is uwkluis?

uwkluis is een online klantportaal om gegevens te delen met uw relaties. Op deze manier heeft je kantoor een doorlopende connectie met jullie relaties. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in hun financiële situatie en kunt zodoende snel en eenvoudig inspelen op hun behoeften. Zo vormt uwkluis een ideaal klantportaal voor goede nazorg.

kan uwkluis koppelen met externe pakketten?

uwkluis heeft een koppeling met PortefeuilleSignalen van de Nationale Hypotheekbond en met Fasterforward Elements.

Koppelingen met andere pakketten zijn eenvoudig te realiseren - op verzoek.wat kost uwkluis?

De kosten voor het klantportaal zijn €29,- excl. btw per medewerker van het kantoor. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je contact met ons opnemen. 

Digitaal ondertekenen

Geen gedoe meer met printen en inscannen. Via uwkluis, Faster Forward Elements en/of Portefeuillesignalen laat je nu documenten digitaal ondertekenen via onze integratie met Stiply. 

Wat merk jij hier van? 
Helemaal niks. Wij zorgen bij de inrichting van jouw account dat dit automatisch wordt aangemaakt. uwkluis werkt samen met

Op dit moment werkt uwkluis samen met de onderstaande partijen. Software-leverancier en belangstelling voor aansluiting op uwkluis? Neem gerust contact met ons op.

uwkluis ondersteunt o.a.
de volgende standaarden