over ons

Wil je als financieel advieskantoor je relaties sneller en beter van dienst zijn via het uwkluis-platform? Ben je benieuwd de functies, koppelingen en aanvullende services? Neem dan contact op!

Wil je als consument meer weten over uwkluis? Vraag dan je financieel adviseur naar de mogelijkheden.

waarom bestaat uwkluis?


Het uwkluis klantportaal is ontwikkeld door de Nationale Hypotheekbond. Al ruim 16 jaar zorgt de Nationale Hypotheekbond ervoor dat financieel dienstverleners signalen krijgen zodra er zich bij hun relaties verbetermogelijkheden voordoen. Vanwege wijzigingen in de wet- en regelgeving, nieuwe financiële producten, enzovoort.

Actuele dossiers -ook na verloop van tijd- maken deze signalen extra waardevol. Zowel voor adviseurs als hun relaties. Het initiatief tot uwkluis is vanuit die behoefte ontstaan. uwkluis verzorgt de online connectie tussen klant en kantoor. Voor een vlotte communicatie en veilige uitwisseling van alle relevante financiële data en documenten.

Als Nationale Hypotheekbond werken we dagelijks aan een verbetering van onze dienstverlening. Nieuwsgierig, innovatief en altijd met als doel dat elke Nederlandse consument op elk moment profiteert van de best passende financiële producten.